fredag den 6. marts 2015

NOLA, The Magnolia State, The heart of Dixie and SAV










De sidste 9 dage har Signe og jeg kørt igennem sydstaterne: Louisiana, Mississippi, Alabama og Georgia. I Louisiana boede vi på et lille hyggeligt hostel i New Orleans, hvor vi selvfølgelig fik oplevet The French Quarter, Spist Crab Cake Po'Boy, hørt en masse god musik og smagt de forskellige NOLA drinks på Bourbon St. Byen var virkelig fed & hyggelig! Det blev et hurtigt visit igennem staterne Mississippi og Alabama. Vi sluttede vores sydstats visit i Savannah, Georgia. I byen Savannah fik vi set downtown, hvor vi gik langs floden og så på små butikker. Vi fik også set The Cathedral of Saint John the Baptis, som ses på det 2. nederste billede. I dag sluttede vi vores besøg i Savannah ved Wormsloe plantation, hvor man virkelig kunne se det spanske moss, som Savannah er kendt for. Ses på det nederste billede.
Det var sjovt at opleve sydstaterne helt tæt på. Vi fik ihvertfald lov til at mærke stoltheden i amerikanerne fra syden, smage maden, opleve atmosfæren og dens multikulturelle ånd.
Pt. er vi i Jacksonville, Florida, hvor vi bor i et privat hus hos et yngre par. Huset er super hyggeligt! Vi ser frem til nogle dage her. Og forhåbentligt vil solen snart komme frem! :-)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar